Praktisk rådgivning som gir resultater

Av og til kan en enkel samtale være med å løse opp i en større floke. Go2Market bistår med praktisk rådgivning innenfor bl.a. salg, relasjonsbygging og kundevekst. Gjennom rådgivning kan vi sammen finne løsninger på bl.a. følgende spørsmål:

  • Hvordan skaffe nye, lønnsomme kunder?
  • Hvordan øke gjenkjøpsraten blant mine eksisterende kunder?
  • Hvordan unngå å bli presset på å tilby lavest mulig pris?
  • Hvordan unngå å miste mine beste kunder til konkurrentene?

Som selgende part kommer man opp i mange utfordrende situasjoner. Et klassisk eksempel som man møter på er innkjøpere som presser på for å få den laveste prisen. Hva gjør du som selgende part for å unngå dette? Noen har problemer med å ”close” en avtale. Noe har en tendens å gå rett på en produktpresentasjon uten å helt vite hva kunden er på utkikk etter.

Med å gjennomføre en 1-til-1 samtale på dine konkrete utfordringer kan man enkelt kunne luke bort uvaner man måtte ha og finne en løsning som gjør at du skaffer flere kunder til din bedrift og ikke minst gjør kundene til lojale, gjenkjøpende kunde.

Rådgivning dreier seg om å bygge tillit mellom to parter, derfor er den første timen gratis. Gjennom den første samtalen vil vi i Go2Market bli kjent med din bedrift, samt definere en problemstilling for rådgivningsprosessen. I tillegg vil du som medlem i Go2Market få 25% rabatt på rådgivningstimer.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.