Go2Market – Kundeledelse i praksis

Go2Market er et kurs og kompetansesenter spesielt for startups og SMB markedet. Men vi tar også oppdrag fra større bedrifter i Norge.

For startups og små og mellomstore bedrifter bistår vi med kunderelatert kunnskap – vi skal bistå med å finne selgeren i deg og dine ansatte samt bygge en selgende organisasjon som ikke bare skaffer kunder men også holder fokus på hvordan man skal beholde kundene og øke gjenkjøpsratene.

Et kjent utsagn sier at det koster 5 til 10 ganger mer å skaffe en kunde mot å beholde en eksisterende. Men dessverre så ser vi ofte at leverandører mister kunder litt for lett fordi man i mange tilfeller har lovet litt for mye og kan ikke levere opp mot kundens forventninger.

Er du en gründer i oppstartsfasen kan faktisk den første kunden du skaffer være det som avgjør om man vil få suksess eller en feilet fiasko nettopp fordi din salgsprosess har hatt feil fokus.

Vårt utgangspunkt ligger i begrepet kundeledelse, som vil si en helhetlig salgsprosess som gir lojale kunder og langsiktig vekst for din bedrift.

Go2Market vil gjennom åpne og bedriftsinterne kurs, rådgiving, analysearbeid og tett oppfølging, være en praktisk samarbeidspartner som vil gi deg et deg treffsikkert salgsarbeid med høye gjenkjøpsrater.

Medlemsavtale som du tjener på.

Som medlem vil du først og fremst få rabaterte tjenester. Samtidig vil du få en tett oppfølging og raskere tilbakemeldinger på problemstillinger. Vi vil bygge opp en kundehistorikk som gjør at vi kjenner din bedrift godt og gi en rask tilbakemelding på konkrete problemstillinger. På mindre konkrete utfordringer vil vi uten kostnader kunne være en samtalepartner for å komme frem til en rask løsning.

Du vil også som medlem få muligheten til å handle gjennom innkjøpsgrupperingen Smart Club. Her vil kun medlemmer av Go2Market og Cleaning.no få en kick-back, eller returprovisjon som vi kaller det – på alle kjøp som gjennomføres blant Smart Clubs leverandører.

Ta kontakt for mer informasjon.